Mededeling Corona-virus
Update: 18/3/2020

Momenteel wordt de volledige maatschappij getroffen door de gevolgen van Covid-19. Echter heel wat bedrijven blijven actief, waaronder ook wij. Daarom een update voor wat dit betekent voor Autoverhuur Meerschaert.

Ons hoofdfiliaal in Damme blijft steeds geopend van maandag tot en met vrijdag. Voertuigen die gereserveerd zijn voor tijdens het weekend, kunnen vrijdagavond kosteloos afgehaald worden. Het filiaal in Brugge is open op afspraak, het filiaal in Assenede is enkel te bereiken per mail en telefonisch. Dit laat je toe om je reeds geplande activiteiten te blijven doen. De gezondheid van onze klanten en medewerkers zijn onze prioriteit, daarom worden er strikte regels gehanteerd voor de afhaling en inlevering van de voertuigen:

Afhaling van het voertuig:
  • De afhaling van het voertuig is steeds op afspraak. Gelieve de wagen af te halen met max. twee personen. Enkel de chauffeur wordt toegelaten tot het filiaal.
  • Betalingen gebeuren bij voorkeur met Bancontact of kredietkaart. Cash geld wordt vermeden.
  • ID en rijbewijs zijn op voorhand per mail door te sturen.
  • Respecteer de voorwaarden omtrent social distancing
  • Zeep en handreiniging is aanwezig voor alle klanten en personeel.
  • Leef de veiligheidsvoorschriften, die uithangen goed na, net zoals de veiligheidsvoorschriften van de gezondheidsautoriteiten.

Inlevering van het voertuig:
  • Het voertuig wordt op de parking van het filiaal geparkeerd. De sleutel wordt achtergelaten in de sleutelkluis. Hierbij vermijden we alle contact.
  • Al onze voertuigen worden na elke verhuring grondig schoongemaakt volgens de strengste hygiĆ«nenormen.

Essentiƫle verhuizingen mogen nog steeds uitgevoerd worden onder bepaalde voorwaarden tijdens deze periode. Voor bijkomende informatie, kunt u ons gerust contacteren.

Wij volgen de richtlijnen van de gezondheidsautoriteiten strikt op. Indien er in de toekomst aangepaste maatregelen volgen, brengen we jullie via dit kanaal op de hoogte. 

Indien er nog verdere vragen zijn, kan je ons steeds telefonisch of per mail contacteren.

Zorg goed voor jezelf en je naasten. 

Tot binnenkort!