Onze troeven

Geen bijkomende kosten

Een personenwagen, minibus of bestelwagen huren aan de scherpste prijs, dat doet u bij Autoverhuur Meerschaert! Bij ons betaalt u de prijs zoals aangegeven op onze offerte, zonder onverwachte kosten bij het inleveren van de wagen. 

Flexibel

Wij beseffen maar al te goed dat uw tijd als particulier of professional kostbaar is! Kan u de huurwagen niet afhalen binnen onze openingsuren, dan zoeken wij samen met u naar de beste oplossing! 

All-in

Bij Autoverhuur Meerschaert huurt u een huurwagen van topkwaliteit met een uitgebreid pakket aan voertuigopties (navigatie, airco, USB, AUX, …) inbegrepen in de huurprijs.

  • Heeft u een ongeval? Alle voertuigen zijn voorzien van burgerlijke aansprakelijkheid en een uitgebreide dekking van de eigen schade.
  • Heeft u pech? Dan kunt u 24/7 genieten van een uitstekende pechverhelping in heel Europa.
  • Heeft uw wagen onderhoud nodig? Alle onderhoud is steeds voorzien in de huurprijs.
  • Gaat u op reis naar Frankrijk? Alle voertuigen zijn steeds voorzien van het Ecovignet. 

24/7 bijstand

Heeft u pech in België of in Europa, overdag of ’s nachts? Bij Autoverhuur Meerschaert kunt u elke dag van het jaar zorgeloos de weg op! Alle voertuigen genieten van een uitstekende 24/7 pechverhelping in Europa! 

Gratis parking

Uw wagen kan gedurende de huurperiode gratis op onze parking geparkeerd staan. 

Bent u ook milieu bewust?

Ons recent wagenpark bestaat uit zuinige voertuigen die steeds voldoen aan de hoogste emissiestandaard, wat zorgt voor een beperkte uitstoot! Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om een lage emissiezone (Brussel, Gent en Antwerpen) te betreden!

96% klantentevredenheid

De score van de klantentevredenheid is gebaseerd op de Google reviews van de hoofdzetel in Damme (4.8/5 door 300 tevreden klanten) en de filialen in Assenede (5/5 door 48 tevreden klanten) en Brugge (4.8/5 door 179 tevreden klanten).

Door te luisteren naar de noden, de vragen en opmerkingen van de klanten proberen we elke dag onze service te verbeteren!

Enkele recente reviews

Bekijk alle reviews