Op zoek naar Efficiënt Fietstransport in Buggenhout?

Bij Autoverhuur Meerschaert begrijpen we dat elk fietstransport uniek is. Daarom bieden we de ideale oplossing voor al jouw behoeften. Met onze speciaal omgebouwde Peugeot Boxer kunnen we veilig en efficiënt tot wel 28 fietsen vervoeren. Of je nu een fietswinkel runt en regelmatig grote hoeveelheden fietsen moet bezorgen, een avontuurlijke fietsreis organiseert met jouw fietsclub, of een ontspannen fietsvakantie plant en betrouwbare partners nodig hebt om fietsen te transporteren, wij staan voor je klaar. Onze Peugeot Boxer is speciaal ontworpen en omgebouwd om te voldoen aan al jouw transportbehoeften, of je nu slechts enkele fietsen of een hele groep wilt vervoeren. Bij ons profiteer je van concurrentiële tarieven en een ongeëvenaarde service, waardoor jouw fietsen veilig en op tijd op hun bestemming aankomen.

Peugeot Boxer - 18m³ - fietstransport

Brandstof van de huurwagen
Diesel
Manueel of automatisch schakelen van wagen?
Manueel
Aantal deuren van de huurwagen
4 deuren
Het aantal zitplaatsen van een huurwagen bij Autoverhuur Meerschaert
3 zitplaatsen
Meer info Bereken prijs

Niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Fietstransport huren

Bij Autoverhuur Meerschaert kiest u een huurwagen uit een recent en perfect onderhouden wagenpark van meer dan 300 personenwagens, minibussen, bestelwagens, verhuiswagens, rolstoelwagens en wagens voorzien voor fietstransport. 
 
Gaat u met de sportclub op fietsvakantie of organiseert u een toertocht? Organiseert u fietsreizen in het zuiden of gaat u met uw bedrijf de Mont Ventoux beklimmen? Met onze bestelwagens die specifiek ingericht zijn voor uw fietsvakantie kunnen tot 28 racefietsen, mountainbikes, … op een veilige manier vervoerd worden. 
 
Wij doen er steeds alles aan om elke particulier of professional van een voertuig te voorzien dat voldoet aan hun noden: 

  • Onze zuinige huurwagens zijn steeds toegestaan in de lage emissiezone (LEZ) in Gent, Brussel en Antwerpen. 
  • Alle voertuigen zijn steeds voorzien van een Ecovignet in Frankrijk. 
  • 24/7 Europese pechverhelping. 
  • In de huurprijs van alle voertuigen is steeds airco, navigatie, cruisecontrol, … voorzien. 
  • De huurprijs is inclusief meerdere bestuurders. 

Reserveer uw huurwagen eenvoudig en snel online, telefonisch of in één van onze filialen
Heeft u nog verdere vragen? Neem gerust contact met ons op! 

Flexibele Opties, Duidelijke Voorwaarden

Bij Autoverhuur Meerschaert geniet u van zeer betaalbare en flexibele tarieven. Kies voor een huurperiode van een halve dag, een dag, een week, twee weken, een maand, een jaar of zelfs langer. Al onze wagens voor fietstransport zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden geleverd met duidelijke voorwaarden. Alle chauffeurs met een geldig rijbewijs zijn van harte welkom, inclusief jonge bestuurders.

Voordelige Huurauto's

Bij Autoverhuur Meerschaert staan wij garant voor betaalbare service die speciaal is ontwikkeld voor uw fietstransportbehoeften, zelfs tijdens uw Fietsvakantie in Spanje, Frankrijk, Italië of op de uitdagende Mont Ventoux. Onze prijzen en voorwaarden zijn duidelijk en transparant, waardoor u zonder zorgen de weg op kunt, of het nu om een korte rit of een langere termijn gaat. Wij bieden concurrentiële prijzen voor al onze wagens voor fietstransport. Waarom nog aarzelen? Huur vandaag nog uw ideale wagen bij Autoverhuur Meerschaert. Betrouwbaar, betaalbaar en flexibel - dat is waar wij voor staan.