Fietstransport Op Maat nodig in Schoten?

Bij Autoverhuur Meerschaert bieden we de perfecte oplossing voor jouw fietstransportbehoeften. Met onze speciaal omgebouwde Peugeot Boxer zorgen we voor een veilige en efficiënte manier om tot wel 28 fietsen te vervoeren. Of je nu een fietswinkel runt en regelmatig grote hoeveelheden fietsen moet bezorgen, een uitdagende fietsreis organiseert met jouw fietsclub, of een ontspannen fietsvakantie plant en betrouwbare partners nodig hebt om fietsen te transporteren, wij staan voor je klaar. Of het nu gaat om het vervoeren van slechts enkele fietsen of een hele groep, onze Peugeot Boxer is speciaal ontworpen en omgebouwd om te voldoen aan al jouw transportbehoeften. Bij ons profiteer je van concurrentiële tarieven en een ongeëvenaarde service, zodat jouw fietsen veilig en op tijd op hun bestemming aankomen.

Peugeot Boxer - 18m³ - fietstransport

Brandstof van de huurwagen
Diesel
Manueel of automatisch schakelen van wagen?
Manueel
Aantal deuren van de huurwagen
4 deuren
Het aantal zitplaatsen van een huurwagen bij Autoverhuur Meerschaert
3 zitplaatsen
Meer info Bereken prijs

Niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Fietstransport huren

Bij Autoverhuur Meerschaert kiest u een huurwagen uit een recent en perfect onderhouden wagenpark van meer dan 300 personenwagens, minibussen, bestelwagens, verhuiswagens, rolstoelwagens en wagens voorzien voor fietstransport. 
 
Gaat u met de sportclub op fietsvakantie of organiseert u een toertocht? Organiseert u fietsreizen in het zuiden of gaat u met uw bedrijf de Mont Ventoux beklimmen? Met onze bestelwagens die specifiek ingericht zijn voor uw fietsvakantie kunnen tot 28 racefietsen, mountainbikes, … op een veilige manier vervoerd worden. 
 
Wij doen er steeds alles aan om elke particulier of professional van een voertuig te voorzien dat voldoet aan hun noden: 

  • Onze zuinige huurwagens zijn steeds toegestaan in de lage emissiezone (LEZ) in Gent, Brussel en Antwerpen. 
  • Alle voertuigen zijn steeds voorzien van een Ecovignet in Frankrijk. 
  • 24/7 Europese pechverhelping. 
  • In de huurprijs van alle voertuigen is steeds airco, navigatie, cruisecontrol, … voorzien. 
  • De huurprijs is inclusief meerdere bestuurders. 

Reserveer uw huurwagen eenvoudig en snel online, telefonisch of in één van onze filialen
Heeft u nog verdere vragen? Neem gerust contact met ons op! 

Keuzevrijheid en Transparantie

Bij Autoverhuur Meerschaert hanteren wij zeer redelijke tarieven met flexibele opties. U kunt kiezen voor een huurperiode van een halve dag, een dag, een week, twee weken, een maand, een jaar of voor langere termijnen. Onze wagens voor fietstransport zijn altijd van hoogstaande kwaliteit en worden geleverd met duidelijke voorwaarden. Alle chauffeurs met een geldig rijbewijs, inclusief jonge bestuurders, zijn van harte welkom.

Voordelige Autoverhuuropties

Bij Autoverhuur Meerschaert geloven we in betaalbare service die speciaal is afgestemd op uw fietstransportbehoeften, zelfs tijdens uw Fietsvakantie in Spanje, Frankrijk, Italië of op de adembenemende Mont Ventoux. Onze prijzen en voorwaarden zijn duidelijk en transparant, waardoor u zonder zorgen de weg op kunt, of het nu om een korte rit of een langere termijn gaat. Wij bieden concurrentiële prijzen voor al onze wagens voor fietstransport. Waarom nog langer wachten? Huur vandaag nog uw ideale wagen bij Autoverhuur Meerschaert. Betrouwbaar, betaalbaar en flexibel - dat is waar wij voor staan.