Fietstransport Op Maat nodig in Vosselaar?

Bij Autoverhuur Meerschaert bieden wij de ideale oplossing voor al jouw fietstransportbehoeften. Met onze speciaal omgebouwde Peugeot Boxer bieden wij een veilige en efficiënte manierom tot wel 28 fietsen vervoeren. Of je nu een fietswinkel runt en regelmatig grote hoeveelheden fietsen moet bezorgen, een fietsreis organiseert met jouw fietsclub, of een fietsvakantie plant en betrouwbare partners nodig hebt om fietsen te transporteren, wij staan voor je klaar. Of het nu gaat om het vervoeren van slechts enkele fietsen of een hele groep, onze Peugeot Boxer is speciaal ontworpen en omgebouwd om te voldoen aan al jouw transportbehoeften. Wij bieden concurrentiële tarieven en een ongeëvenaarde service om ervoor te zorgen dat jouw fietsen veilig en op tijd op hun bestemming aankomen.

Peugeot Boxer - 18m³ - fietstransport

Brandstof van de huurwagen
Diesel
Manueel of automatisch schakelen van wagen?
Manueel
Aantal deuren van de huurwagen
4 deuren
Het aantal zitplaatsen van een huurwagen bij Autoverhuur Meerschaert
3 zitplaatsen
Meer info Bereken prijs

Niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Fietstransport huren

Bij Autoverhuur Meerschaert kiest u een huurwagen uit een recent en perfect onderhouden wagenpark van meer dan 300 personenwagens, minibussen, bestelwagens, verhuiswagens, rolstoelwagens en wagens voorzien voor fietstransport. 
 
Gaat u met de sportclub op fietsvakantie of organiseert u een toertocht? Organiseert u fietsreizen in het zuiden of gaat u met uw bedrijf de Mont Ventoux beklimmen? Met onze bestelwagens die specifiek ingericht zijn voor uw fietsvakantie kunnen tot 28 racefietsen, mountainbikes, … op een veilige manier vervoerd worden. 
 
Wij doen er steeds alles aan om elke particulier of professional van een voertuig te voorzien dat voldoet aan hun noden: 

  • Onze zuinige huurwagens zijn steeds toegestaan in de lage emissiezone (LEZ) in Gent, Brussel en Antwerpen. 
  • Alle voertuigen zijn steeds voorzien van een Ecovignet in Frankrijk. 
  • 24/7 Europese pechverhelping. 
  • In de huurprijs van alle voertuigen is steeds airco, navigatie, cruisecontrol, … voorzien. 
  • De huurprijs is inclusief meerdere bestuurders. 

Reserveer uw huurwagen eenvoudig en snel online, telefonisch of in één van onze filialen
Heeft u nog verdere vragen? Neem gerust contact met ons op! 

Keuzevrijheid en Transparantie

Bij Autoverhuur Meerschaert bieden wij zeer betaalbare en flexibele tarieven. U heeft de keuze uit verschillende huurperiodes, variërend van een halve dag tot een jaar of zelfs langer. Onze wagens voor fietstransport zijn van uitstekende kwaliteit en worden geleverd met transparante voorwaarden. Alle chauffeurs met een geldig rijbewijs zijn welkom, inclusief jonge bestuurders.

Voordelige Autoverhuuropties

Bij Autoverhuur Meerschaert geloven we in betaalbare service, speciaal ontworpen voor uw fietstransportbehoeften, zelfs tijdens uw Fietsvakantie in Spanje, Frankrijk, Italië of op de indrukwekkende Mont Ventoux. Onze prijzen en voorwaarden zijn transparant en eerlijk, zodat u zonder zorgen de weg op kunt, of het nu gaat om een korte rit of een langere termijn. Wij bieden concurrentiële prijzen voor al onze wagens voor fietstransport. Waar wacht u nog op? Huur vandaag nog uw ideale wagen bij Autoverhuur Meerschaert. Betrouwbaar, betaalbaar en flexibel - dat is waar wij voor staan