Wilt u voordelig een rolstoelwagen huren in Beernem?

Bij Autoverhuur Meerschaert erkennen we het cruciale belang van mobiliteit, vooral voor mensen met een beperking. Daarom zijn we er trots op rolstoelwagens aan te bieden in ons gevarieerde assortiment, die speciaal zijn ontworpen om mindervalide mensen comfortabel en veilig te vervoeren. Dankzij de bodemverlaging en de oprijplaat wordt een auto omgebouwd tot een rolstoelauto, waardoor rolstoelgebruikers moeiteloos aan de achterkant van de auto kunnen in- en uitstappen. Bij de ombouw voorzien we de wagen van 2 semi-elektrische rolstoelgordels vooraan en 2 uitneembare gordels achteraan, evenals een 3-punts gordelsysteem voor de meest veilige reiservaring. Onze rolstoelwagens zijn niet alleen betaalbaar, maar ook van topkwaliteit. We bieden modellen van gerenommeerde merken zoals Peugeot, Toyota en Renault, zodat je kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en veiligheid van onze voertuigen.

Peugeot Rifter - Rolstoelwagen

Brandstof van de huurwagen
Diesel
Manueel of automatisch schakelen van wagen?
Manueel
Aantal deuren van de huurwagen
5 deuren
Het aantal zitplaatsen van een huurwagen bij Autoverhuur Meerschaert
6 zitplaatsen
Meer info Bereken prijs

Niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Rolstoelwagen huren

Bij Autoverhuur Meerschaert kiest u een huurwagen uit een recent en perfect onderhouden wagenpark van meer dan 300 personenwagens, minibussen, bestelwagens, verhuiswagens, rolstoelwagens en wagens voorzien voor fietstransport. 
 
Plant u een uitstap met een minder mobiele persoon, dan is onze rolstoelwagen de ideale wagen! In deze wagen reist u comfortabel met 5 personen + 1 minder mobiele persoon. Tijdens de afhaling voorzien wij steeds de tijd om het gebruik van deze wagen uit te leggen. 
 
Wij doen er steeds alles aan om elke particulier of professional van een voertuig te voorzien dat voldoet aan hun noden: 

  • Onze zuinige huurwagens zijn steeds toegestaan in de lage emissiezone (LEZ) in Gent, Brussel en Antwerpen. 
  • Alle voertuigen zijn steeds voorzien van een Ecovignet in Frankrijk. 
  • 24/7 Europese pechverhelping. 
  • In de huurprijs van alle voertuigen is steeds airco, navigatie, cruisecontrol, … voorzien. 
  • De huurprijs is inclusief meerdere bestuurders. 

Reserveer uw huurwagen eenvoudig en snel online, telefonisch of in één van onze filialen
Heeft u nog verdere vragen? Neem gerust contact met ons op! 

Keuzevrijheid en Transparantie

Bij Autoverhuur Meerschaert bieden wij zeer betaalbare en flexibele tarieven aan, inclusief opties voor een halve dag, een dag, een week, twee weken, een maand, een jaar of zelfs voor langere termijnen. Onze rolstoelwagens zijn van uitstekende kwaliteit en worden geleverd met heldere voorwaarden. Bij het afhalen van een rolstoelwagen zorgen we ervoor dat de klant een uitgebreide uitleg krijgt over het specifieke systeem, zodat ze volledig vertrouwd zijn met de werking en veiligheidsmaatregelen. We heten alle chauffeurs met een geldig rijbewijs, inclusief jonge bestuurders, van harte welkom. Onze service is ontworpen met het oog op het gemak en de veiligheid van onze gewaardeerde klanten.

Budgetvriendelijke Autoverhuur

Bij Autoverhuur Meerschaert geloven we betaalbare service. Onze prijzen zijn transparant en eerlijk, zodat u zonder zorgen de weg op kunt. Of u nu een rolstoelwagen voor een korte rit of voor een lange termijn nodig heeft, wij bieden concurrerende prijzen voor al onze rolstoelwagens. Waar wacht u nog op? Huur vandaag nog uw ideale rolstoelwagen bij Autoverhuur Meerschaert. Betrouwbaar, betaalbaar en flexibel - dat is waar wij voor staan. Neem contact op voor onze prijzen en voorwaarden en reserveer uw huurauto voor een zorgeloze rijervaring.

Optimale Voertuiguitrusting: Ontdek Onze Complete Selectie Accessoires!

Ga goed voorbereid op reis met onze ruime selectie aan extra opties en accessoires. Van dakdrager tot skibox, sneeuwkettingen tot winterbanden, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden. Kies de juiste uitrusting voor jouw behoeften en maak van elke rit een veilige en plezierige ervaring.