Wilt u voordelig een rolstoelwagen huren in Maldegem?

Bij Autoverhuur Meerschaert begrijpen we dat mobiliteit van cruciaal belang is, vooral voor mindervalide of minder mobiele mensen. Daarom zijn we trots om rolstoelwagens aan te bieden in ons uitgebreide assortiment, speciaal ontworpen om deze groep mensen comfortabel en veilig te vervoeren. Met de bodemverlaging en een oprijplaat wordt een auto aangepast naar een rolstoelauto: de rolstoelgebruiker kan zo gemakkelijk aan de achterkant de auto in- en uitrijden via de oprijplaat. De wagen wordt bij ombouw voorzien van 2 semi-elektrische rolstoelgordels vooraan en 2 uitneembare achteraan. Een omgebouwde wagen wordt ook voorzien van een 3-punts gordelsysteem zodat de rolstoelgebruiker op de meest veilige manier kan meereizen. Onze rolstoelwagens zijn niet alleen betaalbaar, maar ook van de hoogste kwaliteit. We bieden modellen van gerenommeerde merken zoals Peugeot, Toyota en Renault, zodat je kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en veiligheid van onze voertuigen.

Peugeot Rifter - Rolstoelwagen

Brandstof van de huurwagen
Diesel
Manueel of automatisch schakelen van wagen?
Manueel
Aantal deuren van de huurwagen
5 deuren
Het aantal zitplaatsen van een huurwagen bij Autoverhuur Meerschaert
6 zitplaatsen
Meer info Bereken prijs

Niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Rolstoelwagen huren

Bij Autoverhuur Meerschaert kiest u een huurwagen uit een recent en perfect onderhouden wagenpark van meer dan 300 personenwagens, minibussen, bestelwagens, verhuiswagens, rolstoelwagens en wagens voorzien voor fietstransport. 
 
Plant u een uitstap met een minder mobiele persoon, dan is onze rolstoelwagen de ideale wagen! In deze wagen reist u comfortabel met 5 personen + 1 minder mobiele persoon. Tijdens de afhaling voorzien wij steeds de tijd om het gebruik van deze wagen uit te leggen. 
 
Wij doen er steeds alles aan om elke particulier of professional van een voertuig te voorzien dat voldoet aan hun noden: 

  • Onze zuinige huurwagens zijn steeds toegestaan in de lage emissiezone (LEZ) in Gent, Brussel en Antwerpen. 
  • Alle voertuigen zijn steeds voorzien van een Ecovignet in Frankrijk. 
  • 24/7 Europese pechverhelping. 
  • In de huurprijs van alle voertuigen is steeds airco, navigatie, cruisecontrol, … voorzien. 
  • De huurprijs is inclusief meerdere bestuurders. 

Reserveer uw huurwagen eenvoudig en snel online, telefonisch of in één van onze filialen
Heeft u nog verdere vragen? Neem gerust contact met ons op! 

Flexibele Opties, Duidelijke Voorwaarden

Bij Autoverhuur Meerschaert vindt u uiterst betaalbare en flexibele tarieven, variërend van een halve dag tot een jaar of zelfs langer. Onze rolstoelwagens zijn van topkwaliteit en worden geleverd met duidelijke voorwaarden. Bij het afhalen van een rolstoelwagen krijgt de klant een grondige uitleg over het specifieke systeem, zodat ze volledig vertrouwd zijn met de werking en veiligheidsmaatregelen. We verwelkomen alle chauffeurs met een geldig rijbewijs, inclusief jonge bestuurders, van harte. Onze service is ontworpen met het belang van het gemak en de veiligheid van onze klanten in gedachten.

Betaalbare Autoverhuur

Bij Autoverhuur Meerschaert staat betaalbaarheid voorop. Onze prijzen zijn helder en eerlijk, zodat u zonder zorgen kunt rijden. Of u nu een rolstoelwagen nodig heeft voor een korte periode of voor een lange termijn, wij bieden concurrerende tarieven voor al onze wagens. Waarom nog wachten? Huur uw perfecte rolstoelwagen vandaag nog bij Autoverhuur Meerschaert en geniet van een betrouwbare, betaalbare en flexibele service.

Maak Je Voertuig Compleet: Ontdek Onze Uitgebreide Opties en Accessoires!

Bij ons heb je de keuze uit een breed assortiment aan extra opties en accessoires voor je voertuig. Of het nu gaat om dakdragers, skiboxen, sneeuwkettingen of winterbanden, wij bieden alles wat je nodig hebt om je reis comfortabeler en veiliger te maken. Ontdek onze gevarieerde mogelijkheden en maak je voertuig helemaal naar wens.