Op zoek naar een betaalbare rolstoelwagen in Sint-Martens-Latem?

Bij Autoverhuur Meerschaert begrijpen we dat mobiliteit van cruciaal belang is, vooral voor mindervalide of minder mobiele mensen. Daarom zijn we trots om rolstoelwagens aan te bieden in ons uitgebreide assortiment, speciaal ontworpen om deze groep mensen comfortabel en veilig te vervoeren. Met de bodemverlaging en een oprijplaat wordt een auto aangepast naar een rolstoelauto: de rolstoelgebruiker kan zo gemakkelijk aan de achterkant de auto in- en uitrijden via de oprijplaat. De wagen wordt bij ombouw voorzien van 2 semi-elektrische rolstoelgordels vooraan en 2 uitneembare achteraan. Een omgebouwde wagen wordt ook voorzien van een 3-punts gordelsysteem zodat de rolstoelgebruiker op de meest veilige manier kan meereizen. Onze rolstoelwagens zijn niet alleen betaalbaar, maar ook van de hoogste kwaliteit. We bieden modellen van gerenommeerde merken zoals Peugeot, Toyota en Renault, zodat je kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en veiligheid van onze voertuigen.

Peugeot Rifter - Rolstoelwagen

Brandstof van de huurwagen
Diesel
Manueel of automatisch schakelen van wagen?
Manueel
Aantal deuren van de huurwagen
5 deuren
Het aantal zitplaatsen van een huurwagen bij Autoverhuur Meerschaert
6 zitplaatsen
Meer info Bereken prijs

Niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Rolstoelwagen huren

Bij Autoverhuur Meerschaert kiest u een huurwagen uit een recent en perfect onderhouden wagenpark van meer dan 300 personenwagens, minibussen, bestelwagens, verhuiswagens, rolstoelwagens en wagens voorzien voor fietstransport. 
 
Plant u een uitstap met een minder mobiele persoon, dan is onze rolstoelwagen de ideale wagen! In deze wagen reist u comfortabel met 5 personen + 1 minder mobiele persoon. Tijdens de afhaling voorzien wij steeds de tijd om het gebruik van deze wagen uit te leggen. 
 
Wij doen er steeds alles aan om elke particulier of professional van een voertuig te voorzien dat voldoet aan hun noden: 

  • Onze zuinige huurwagens zijn steeds toegestaan in de lage emissiezone (LEZ) in Gent, Brussel en Antwerpen. 
  • Alle voertuigen zijn steeds voorzien van een Ecovignet in Frankrijk. 
  • 24/7 Europese pechverhelping. 
  • In de huurprijs van alle voertuigen is steeds airco, navigatie, cruisecontrol, … voorzien. 
  • De huurprijs is inclusief meerdere bestuurders. 

Reserveer uw huurwagen eenvoudig en snel online, telefonisch of in één van onze filialen
Heeft u nog verdere vragen? Neem gerust contact met ons op! 

Variabele Opties, Transparante Voorwaarden

Bij Autoverhuur Meerschaert bieden wij uiterst betaalbare en flexibele tarieven, met mogelijkheden voor een halve dag, een dag, een week, twee weken, een maand, een jaar of zelfs voor langere periodes. Onze rolstoelwagens zijn van uitstekende kwaliteit en worden geleverd met heldere voorwaarden. Bij het ophalen van een rolstoelwagen krijgt de klant een gedetailleerde uitleg over het specifieke systeem, zodat ze vertrouwd zijn met de werking en veiligheidsmaatregelen. We verwelkomen alle chauffeurs met een geldig rijbewijs, inclusief jonge bestuurders, van harte. Onze service is ontworpen met het gemak en de veiligheid van onze klanten als topprioriteit.

Budgetvriendelijke Autoverhuur

Bij Autoverhuur Meerschaert bieden we voordelige opties. Onze tarieven zijn duidelijk en eerlijk, zodat u met een gerust hart kunt rijden. Of u nu een rolstoelwagen voor een korte periode of voor een lange termijn nodig heeft, wij hebben concurrerende prijzen voor al onze wagens. Wacht niet langer! Reserveer uw ideale wagen vandaag nog bij Autoverhuur Meerschaert voor een zorgeloze rijervaring.

Maak Je Voertuig Compleet: Ontdek Onze Uitgebreide Opties en Accessoires!

Bij ons kun je kiezen uit een divers assortiment van extra opties en accessoires voor je voertuig. Of je nu op zoek bent naar dakdragers, skiboxen, sneeuwkettingen of winterbanden, wij bieden alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en veilige reis. Ontdek onze gevarieerde opties en geef je voertuig de perfecte upgrade.