Op zoek naar een goedkope rolstoelwagen in Wachtebeke?

Bij Autoverhuur Meerschaert begrijpen we dat mobiliteit van essentieel belang is, vooral voor mindervalide of minder mobiele mensen. Daarom zijn we er trots op rolstoelwagens aan te bieden in ons diverse assortiment. Deze wagens zijn speciaal ontworpen om deze groep mensen comfortabel en veilig te vervoeren. Door de bodemverlaging en de oprijplaat kan een auto worden omgebouwd tot een rolstoelauto, waardoor rolstoelgebruikers eenvoudig aan de achterkant van de auto kunnen in- en uitstappen. Tijdens de ombouw voorzien we de wagen van 2 semi-elektrische rolstoelgordels vooraan en 2 uitneembare gordels achteraan, evenals een 3-punts gordelsysteem voor de meest veilige reiservaring. Onze rolstoelwagens zijn niet alleen betaalbaar, maar ook van de hoogste kwaliteit. We bieden modellen van gerenommeerde merken zoals Peugeot, Toyota en Renault, zodat je kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en veiligheid van onze voertuigen.

Peugeot Rifter - Rolstoelwagen

Brandstof van de huurwagen
Diesel
Manueel of automatisch schakelen van wagen?
Manueel
Aantal deuren van de huurwagen
5 deuren
Het aantal zitplaatsen van een huurwagen bij Autoverhuur Meerschaert
6 zitplaatsen
Meer info Bereken prijs

Niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Rolstoelwagen huren

Bij Autoverhuur Meerschaert kiest u een huurwagen uit een recent en perfect onderhouden wagenpark van meer dan 300 personenwagens, minibussen, bestelwagens, verhuiswagens, rolstoelwagens en wagens voorzien voor fietstransport. 
 
Plant u een uitstap met een minder mobiele persoon, dan is onze rolstoelwagen de ideale wagen! In deze wagen reist u comfortabel met 5 personen + 1 minder mobiele persoon. Tijdens de afhaling voorzien wij steeds de tijd om het gebruik van deze wagen uit te leggen. 
 
Wij doen er steeds alles aan om elke particulier of professional van een voertuig te voorzien dat voldoet aan hun noden: 

  • Onze zuinige huurwagens zijn steeds toegestaan in de lage emissiezone (LEZ) in Gent, Brussel en Antwerpen. 
  • Alle voertuigen zijn steeds voorzien van een Ecovignet in Frankrijk. 
  • 24/7 Europese pechverhelping. 
  • In de huurprijs van alle voertuigen is steeds airco, navigatie, cruisecontrol, … voorzien. 
  • De huurprijs is inclusief meerdere bestuurders. 

Reserveer uw huurwagen eenvoudig en snel online, telefonisch of in één van onze filialen
Heeft u nog verdere vragen? Neem gerust contact met ons op! 

Flexibele Opties, Duidelijke Voorwaarden

Bij Autoverhuur Meerschaert bieden wij zeer betaalbare en flexibele tarieven aan, inclusief opties voor een halve dag, een dag, een week, twee weken, een maand, een jaar of zelfs voor langere termijnen. Onze rolstoelwagens zijn van uitstekende kwaliteit en worden geleverd met heldere voorwaarden. Bij het afhalen van een rolstoelwagen zorgen we ervoor dat de klant een uitgebreide uitleg krijgt over het specifieke systeem, zodat ze volledig vertrouwd zijn met de werking en veiligheidsmaatregelen. We heten alle chauffeurs met een geldig rijbewijs, inclusief jonge bestuurders, van harte welkom. Onze service is ontworpen met het oog op het gemak en de veiligheid van onze gewaardeerde klanten.

Budgetvriendelijke Autoverhuur

Bij Autoverhuur Meerschaert bieden we economische oplossingen. Onze prijzen zijn transparant en eerlijk, zodat u met een gerust hart de weg op kunt. Of u nu een auto nodig heeft voor een korte uitstap of voor een langdurige huur, wij hanteren concurrerende tarieven voor al onze huurauto's. Aarzel niet langer! Reserveer uw perfecte auto vandaag nog bij Autoverhuur Meerschaert en ervaar betrouwbaarheid, betaalbaarheid en flexibiliteit.

Reis Met Zekerheid: Onze Uitgebreide Collectie Voertuigaccessoires!

In ons aanbod vind je een uitgebreide selectie van extra opties en accessoires voor je voertuig. Van dakdragers tot skiboxen, sneeuwkettingen tot winterbanden, wij hebben alles om je reiservaring te verbeteren. Verken onze verschillende mogelijkheden en personaliseer je voertuig op jouw manier.